Anunciación Ramirez será el nexe d'unió per al "Cant a Estivella"

Written on 09 Jun 2017 by  / Published in Director

Anunciación Ramirez será una peça fonamental en la presentació del "Cant a Estivella"

Quan ens plantejàrem la presentació “Cant a Estivella” desitjàvem que realment aprofitara per a comunicar tots els sentiments que estàvem dins de tan singular projecte.

Estàvem convençuts que el públic havia d’entendre el que havíem fet però que també necessitàvem donar a conéixer els camins personals que ens han fet arribar fins ací. Calia, per tant, que algun periodista que ens coneguera bé poguera descriure els reptes que any darrere any es planteja la banda i sobretot la manera d’actuar i la relació entre el compositor i l’autor de la lletra.

Poques persones estan preparades per a sintetitzar-ho i dir-ho amb coneixement de causa. En este cas la periodista Anunciación Ramírez ha sigut un testimoni únic de com ha estat l’evolució de la banda i dels autors d’esta peça musical. Ella ha acompanyat la UMCE en els moments excepcionals i sempre que se li ha necessitat.  Entén perfectament quines són les actituds i les il·lusions que en el temps ha tingut l’entitat músical. Sap com és el seu director i de les inquietuds que li acompanyen sempre. Coneix l’escriptor de la lletra i la relació que els dos autors tenen des de fa molts anys.  

És periodista i doctora en Ciències de la Informació per part de la Universitat CEU – cardenal Herrera. Forma part del departament de Comunicació Audiovisual, Publicitat i Tecnologia de la Informació. És vicedegana de la facultat de Periodisme de la universitat CEU-cardenal Herrera. Suposa tot un referent en el periodisme comarcal, ja que ha treball en diversos mitjans de comunicació. Però sobretot serà la persona que millor sabrà definir la trajectòria de la banda i els seus autors."

 

LLUÍS MARIA MESA I REIG 
Cronista Oficial d'Estivella 
(Camp de Morvedre)
Read 737 times
Rate this item
(0 votes)
Published in Director

La verdadera misión del director es encontrar con sus emociones aquello que no está escrito en el pentagrama y saber transmitirlo a su orquesta...

la del compositor evitar ser descubierto... 

Josep Miquel

Últimos PostsContacto

JoomShaper