Palmira Benajas presentará l'estrena del "Cant a Estivella"

Written on 01 Jun 2017 by  / Published in Director

Palmira Benajas será la presentadora en l'acte de l'estrena del "Cant a Estivella"

 

La presentació del “Cant a Estivella” necessita la presència d’una persona relacionada amb el món de la comunicació i que siga el fil conductor de l’acte. Per eixa raó s’ha pensat en una periodista que és tot un referent de les ones radiofòniques del Camp de Morvedre. Es tracta de Palmira Benajas, conductora del programa “Sagunto en la Onda” d’Onda Cero Sagunt.

La seua professionalitat ve d’antic i és una de les persones que millor coneix la realitat comarcal. Ës difícil presentar-la perquè és coneguda en totes les poblacions del Camp de Morvedre.

Per esmentar-ne algunes pinzellades es pot dir que va ser la mantenidora de l’acte de les Falleres Majors de la comarca del 2009 i pregonera de la Setmana Santa de Sagunt de l’any 2014. A més és coautora de les obres de teatre que escenifiquen el Grup de Teatre de la falla Luis Cendoya.

Actualment participa també del programa “Aquí en la Onda Comunidad Valenciana”. L’1 de juliol serà la persona encarregada d’obrir l’acte i de donar pas a totes i cadascuna de les sorpreses que ens esperen per a eixe dia.

 

Read 868 times
Rate this item
(0 votes)
Published in Director

La verdadera misión del director es encontrar con sus emociones aquello que no está escrito en el pentagrama y saber transmitirlo a su orquesta...

la del compositor evitar ser descubierto... 

Josep Miquel

Últimos PostsContacto

JoomShaper